2011. március 9.

Tizedik hét: Kolossé 1:19-20

19 Mert tetszett az egész Teljességnek, hogy benne lakjék, 
20 és hogy általa békéltessen meg önmagával mindent, a földön és a mennyben, úgy, hogy békességet szerzett a keresztfán kiontott vére által.

"békességet szerzett a keresztfán kiontott vére által." - Isten és ember között. Hogy lehet, hogy mégis annyi hívő ember is hadilábon áll Istennel?! Ő békességet szerzett, és nekem élnem kell ezzel a békével, nem háborúzhatom Istennel... nem mehetek szembe az ő törvényeivel.

Remélem, nagyobb a kitartás a tanulásban, mint a tapasztalat megosztási kedv. :) Már csak egy rövid bejelentkezéssel, hogy még mindig itt vagyunk és kitartunk, bátorítani tudjuk egymást! Ha valaki lemaradt, az se adja fel! Én is csúsztattam már. ;) Nem mindig terv szerint mennek a dolgok... ez az élet velejárója, de nem ok arra, hogy feladjuk!

3 megjegyzés:

  1. Én nagyon le vagyok maradva :( gyerekek hosszan betegeskedtek, nem volt hozzá agyam, hogy tanuljam, de remélem hamarosan pótolom.

    VálaszTörlés
  2. Én is tanulgatom, igyekszek lépést tartani, de a múlt héten próbáltam felmondani a férjemnek, és besültem. Azóta minden este előveszem!
    Hajni

    VálaszTörlés
  3. Örülök neki, hogy a nehézségek, akadályok ellenére kitartotok. Nekem is sikerült a héten megcsúsznom, jövő héten pótolnom kell! De nem adjuk fel, ugye?! :)
    A "csendes" tanulóknak is kitartást és sok áldást!

    VálaszTörlés